- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Алкарас после Ђоковића: Нема граница!

© AP Photo / Manu FernandezНовак Ђоковић и Карлос Алкарас
Новак Ђоковић и Карлос Алкарас - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2022
Пратите нас
Шпански тенисер Карлос Алкарас пуцао је од самопоуздања после победе над Новаком Ђоковићем, која је дошла дан након што је елиминисао Рафаела Надала.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

После три сата и 35 минута игре и драме са Новаком Ђоковићем, Алкарас је славио са 6:7, 7:5, 7:6.
„Искрено, не знам у чему је била разлика између победе и пораза. Био је близу, имао је шансу за брејк крајем другог сета. Новак је био тако близу и у тај-брејку. Обојица смо одиграли невероватан меч, искрено не знам шта је пресудило“, изјавио је Алкарас одмах после меча.
Ово је Карлитосу, како воли да га зову, била 27. победа у 30 мечева одиграних ове сезоне.
„Ове две победе ми дају много самопоуздања, осећам све то пред финале. Одиграо сам добар меч, а што се тиче остатка сезоне, надам се да ћу и даље играти против најбољих и побеђивати их. То ме пуни новом енергијом“, додао је момак из Мурсије.
У финалу Мадрида ће се борити за другу велику титулу ове сезоне, након што је већ покорио Мајами. Противник ће му бити бољи из дуела Зверев – Циципас.
„Нема граница, покушавам да се опоравим, да будем добар на сваком турниру, да будем уз најбоље. Сутра ћу ићи у финале као што сам у Мајамију, срећан сам због тог другог мастерс финала“, закључио је Алкарас.
Борис Бекер - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2022
СПОРТ
Сулуда идеја: Бекер би могао да преноси мечеве из затвора
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала