- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Звезда и Партизан настављају борбу за титулу

© Sputnik / Лола Ђорђевић Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића
 Спортски поздрав тренера Дејана Станковића и Александра Станојевића - Sputnik Србија, 1920, 07.05.2022
Пратите нас
Фудбалери Црвене звезде и Партизана настављају борбу за титулу утакмицама против Војводине (14.00), односно Радничког из Ниша (17.00).
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Први ће на терен црно-бели који дочекују екипу из Новог Сада.
„Није пријатно, видим да се сви понашају као да је Звезда већ узела титулу, пише се с ким ће играти у Лиги шампиона, али ми не одустајемо, надамо се и нада ће остати док буде математички постојала“, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи утакмице против Војводине.
„Верујемо, јер да не верујемо, ми бисмо одустали. Веровали смо да могу да киксну у Новом Саду, ако не верујемо, чему онда да играмо. Подсећам да је и председник државе рекао да ће првенство бити регуларно. И било је до полусезоне, а онда се десило да неко није испоштовао председника државе или целу причу. И онда спинови зашто не бисмо победили Напредак, јер је машинерија озбиљна. Мени је само жао што су наши навијачи ушли у вртлог те приче и не дођу да навијају за свој клуб, а не за мене, овог играча или овог председника“, рекао је Станојевић.
Он је додао да се „дигла фрка“ због дуга Партизана Лугану од 200.000 евра, а када је Звезда дуговала Милошу Дегенеку 900.000 сви су ћутали.
„Овде момци углавном добијају новац на време, али никоме се не дугује 900.000, мислим да би нас угасили да се то деси. У Партизану нема проблема, јер све побеђујемо. Све је у реду између нас, у руководству, свуда, јер смо узели толико бодова и не одустајемо. Наравно да верујемо, не бисмо победили у Крушевцу, ТСЦ, верујемо, али смо опрезни због ове машинерије Звездине која је покренута од пролећа“, поручио је Станојевић.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Знатно мирније било је на конференцији за медије Црвене звезде где је Дејан Станковић позвао на опрез.
„Чека нас једна такмичарска и тешка утакмица. Очекујем добар и јак дефанзивни блок, њихове транзиције, контре и полуконтре“, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић уочи утакмице против Радничког из Ниша.
Звезда у 17 сати дочекује Нишлије у петом колу плеј-офа Суперлиге.
„Причали смо доста о претходне две утакмице које смо одиграли са Радничким на Маракани, где јесмо имали доминацију и где јесмо много пута шутнули у оквир гола, али нисмо реализовали те шансе. Можда нам се мало вратило у Нишу, али морамо бити спремни и сконцентрисани свих 90 минута“, изјавио је Станковић.
Он је додао да Иванић и Саного имају здравствених проблема, али да за сваког у екипи постоји замена, те да ће на основу тога како се буду осећали бити донета коначна одлука.
Роман Абрамович продао Челси за 4.970.000.000 евра
„Треће полувреме“ чуда у Мадриду – дирљив гест великог Карима /видео/
Терзић открио како теку преговори са Русом
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала