- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Зверев коначно прави – преко Циципаса до борбе за трофеј са Алкарасом!

© AP Photo / Manu FernandezАлександар Саша Зверев, АТП Мадрид
Александар Саша Зверев, АТП Мадрид - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2022
Пратите нас
Немачки тенисер Александар Зверев победом против Стефаноса Циципаса пласирао се у финале Мастерса у Мадриду – 6:4, 3:6, 6:2.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Зверев је коначно пронашао добру форму овог пролећа и за трофеј у престоници Шпаније бориће се против шпанског вундеркинда – Карлоса Алкараса.
Саша је у Индијан Велсу поражен у првом колу, у Мајамију је стигао до четвртфинала, а на недавном турниру у Минхену заустављен је у првом колу од Холгера Рунеа.
Једино може да се похвали са полуфиналом Монте Карла, али једно полуфинале на четири турнира никако не може бити задовољавајући резултат за трећег тенисера света.
Ипак, у Мадриду је пронашао препознатљиву форму и реванширао се Циципасу за пораз у Кнежевини, те је после скоро два сата игре прошао у финале.
Био је Зверев бољи тенисер на терену, поготово у трећем сету у ком је потпуно сломио отпор ривала.
У првом су нијансе одлучивале и Зверев је повео 1-0, у другом такође, с тим што је Циципас узвратио, док је у трећем на терену постојао само један тенисер.
Немац је одмах направио брејк, у осмом гему је поново одузео сервис противнику и на крају је заслужено славио – 6:4, 3:6, 6:2.
Велико финале Мадрида на програму је у недељу у 18.30.
Ђоковић: Мислим да сам на добром путу
Алкарас после Ђоковића: Нема граница!
Лајовић и Ђере на корак до Рима
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала