- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кнежевић позвао Бечића, Спајића и Милатовића да заједно сруше мањинску владу Црне Горе

© Фото : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenМилан Кнежевић, посланик ДФ у Скупштини Црне Горе
Милан Кнежевић, посланик ДФ у Скупштини Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 08.05.2022
Пратите нас
Председник Демократске народне партије (ДНП) и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић, позвао је лидера Демократске Црне Горе (ДЦГ) Алексу Бечића и лидере новооснованог политичког покрета „Европа сад“ Милојка Спајића и Јакова Милатовића на заједничко деловање против новоформиране владе.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

У Црној Гори је уз подршку ДПС Мила Ђукановића прекрајањем изборне воље грађана 28. априла формирана нова мањинска влада у којој су и ПГ УРА Дритана Абазовића и СНП Владимира Јоковића, странке које су чиниле парламентарну већину после парламентарних избора 30. августа 2020. Нову владу формирале су и странке које на тим изборима нису прешле цензус, преноси Танјуг.
„Без обзира на политичке разлике, позивам Спајића и Бечића. Да више не лајкујемо по Фејсбуку и твитујемо и да срушимо владу. Ја сам спреман већ сутра то да урадим“, казао је Кнежевић гостујући синоћ у емисији „Слободна зона" на подгоричкој Првој ТВ.
Дритан Абазовић и Мило Ђукановић - Sputnik Србија, 1920, 06.05.2022
РЕГИОН
Каварић: Ђукановић је већ „изгорио“ Абазовића
Здравко Кривокапић - Sputnik Србија, 1920, 30.04.2022
РЕГИОН
Кривокапић одбио да преда дужност и оставио поруку Абазовићу: Проћи ће...
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала