- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдан очитао лекцију Американцу коме је Јокић „трн у оку“

© Фото : ФИБАНикола Јокић и Богдан Богдановић
Никола Јокић и Богдан Богдановић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
Пратите нас
Кендрик Перкинс никада није био играч око кога би се љубитељи кошарке отимали у избору за омиљеног, његова каријера је упркос томе богата, али и не довољно да би себи давао за право да оцењује и процењује врхунске. И сада му је „у око упао“ Никола Јокић, али је ту био Богдан Богдановић да упути прави коментар.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Перкинс је после завршене каријере постао коментатор, више „сматрач“ него реалан посматрач дешавања у америчкој кошарци и често изазива контроверзне реакције.
Није Перкинс током претходних година желео да призна колико је Јокић доминантан у НБА лиги, стално је тражио изговоре и нове начине да то оспори, али и да у први план смести центра Филаделфије Џоела Ембида.
То се догодило и у моменту када је Јокић проглашен за најбољег играча НБА лиге – други пут узастопно.
„Очни тест каже да је Ембид најбољи. Аналитика каже да је то Јокић. Драго ми је то сам се водио очима када сам гласао. Идемо даље“, прокоментарисао је Перкинс.
Иако му то није обичај, Богдановић није могао да остане имун на такав коментар већ се обратио директно Перкинсу.
„Друже, мораш да гледаш ширу слику. Очи могу да преваре, баш као и аналитика. Знам да можеш да погледаш тако, употреби тај поглед“, навео је Богдановић и ставио тачку на дискусију коју је, ничим изазван, покренуо Перкинс.
Подсетимо, Едријан Војнаровски, новинар-инсајдер, објавио је да ће у току недеље Јокићу бити по други пут узастопно уручено признање за МВП НБА лиге.
Српски кошаркаш Никола Јокић, актуелни МВП - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
СПОРТ
Никола Јокић други пут заредом МВП НБА лиге!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала