- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Дан победе и дан (пораза) Европе | Нови Спутњик поредак

© Sputnik / Алексей Куденко / Уђи у базу фотографијаПарада поводом Дана победе над фашизмом на Црвеном тргу у Москви
Парада поводом Дана победе над фашизмом на Црвеном тргу у Москви - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
Пратите нас
„Нови Спутњик поредак“ истражује зашто се 9. маја широм нашег континента више не слави слом нацистичке Немачке.
Зашто је Парада победе у Москви данас једнако важна као и 1945. године, и због чега Владимир Путин поручује да се житељи донбаских република сад боре за ослобођење од нацизма као и њихови преци у Великом отаџбинском рату? Како је уједињена Европа почела да потпомаже неонацисте у Украјини и престала да се стиди њихове идеологије? На основу чега је руски шеф дипломатије Сергеј Лавров устврдио да је Адолф Хитлер делом био и јеврејског порекла?
О овим питањима у емисији „Нови Спутњик поредак“ разговарају Никола Врзић и његови гости – дописник „Вечерњих новости“ из Москве Бранко Влаховић и новинар и социолог Слободан Рељић.
Нови Спутњик поредак“ је емисија која анализира најактуелније догађаје из света и региона. Никола Врзић у разговору са својим гостима тумачи турбулентне промене на геополитичкој сцени и тражи место Србије у новом, мултиполарном светском поретку.
Емитује се сваког понедељка од 17.00, а заједнички је реализују Спутњик и Радио Новости.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Дан победе и дан (пораза) Европе | Нови Спутњик поредак
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала