- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Све је стало у два сата квалитетног програма /видео/

© Фото : Скриншот / Јутјуб / Arena Sport TVНенад Лалатовић
Ненад Лалатовић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
Пратите нас
Подела фудбалске Суперлиге Србије на два дела, једног који се бори за трофеј и место у Европи и другог у трци за опстанак донела је додатно узбуђење управо у том другом делу – све што српски фудбал може да понуди публика је видела у утакмици између Радничког из Крагујевца и новосадског Пролетера.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Са по 35 поена и императивом победе како би се изборио опстанак ривали су ушли у дуел на култном стадиону „Чика Дача“ и деловало је да домаћи могу да буду ближи победи пошто су у 29. минуту добили пенал.
Марко Мирић је био непрецизан, а то је у трећем минуту надокнаде времена искористио његов имењак Јовановић и довео Пролетер до предности.
Ред измена, ред жутих картона и коначно гол, у 87. минуту, за разлику од Мирића, са беле тачке је био прецизан Немања Томић за изједначење.
Три минута касније Ђорђе Максимовић је донео преокрет, скинуо дрес и витлао њиме око целог стадиона.
Али, његов центар пажње пореметио је тренер домаћих Ненад Лалатовић, потпуном екстазом и ерупцијом одушевљења у свом стилу.
Да ужитак буде комплетан потрудио се Никола Нинковић, фудбалер Пролетера који је добио црвени картон и најавио „обрачун“ са судијом.
Све се наставило и на конференцији за медије, комплетиравши два сата квалитетног програма, тренер Пролетера Зумбул Махалбашић је указао на понашање домаће публике, уз поштовање колеги, али је и колега имао спреман одговор на све, уз такође уважавање струке.
Исход свега је победа Радничког који се налази на 14. месту и у позицији која га води у бараж, док је Пролетер са три бода мање, 35 на претпоследњој позицији и са малим шансама да избегне селидбу у нижи ранг.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала