- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Радмановић има три фаворита, али – само један играч је „феноменалан“

© Фото : NBA / Gennaro MasiВладимир Радмановић
Владимир Радмановић - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
Пратите нас
Владимир Радмановић, некадашњи југословенски кошаркаш, био је једна од предавача на НБА кампу за децу у Риму, а том приликом је истакао да има своје фаворите за титулу у НБА лиги.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Камп у Риму је окупио талентовану децу из Европе и са Блиског истока, а Радмановић се нашао међу предавачима.
„Камп је био одличан, окупило се много талентоване деце, провели смо четири предивна дана. Напредак се видео већ после првог дана рада и то је најважније, да су спремни да уче, да прихватају нове ствари и надамо се да ће у будућности пронаћи себе као кошаркаше“, навео је Радмановић.
Како је навео, искуства са кампа доносе и више од саме кошарке.
„Деца могу да стекну пријатељства, радне навике, да стекну искуства ван средине у којој живе. Увек сам из оваквих кампова покушавао да научим нешто ново, мада их није било много у моје време“.
Како је навео, уживао је у друштву са некадашњим ривалима Ронијем Туријафом и Зазом Пачулијом, а у НБА лиги има једног фаворита.
„Нисам посвећено пратио, али навијам за Вориорсе, мој бивши клуб. Подржавам феноменалног Луку Дончића и Далас, а са Џимијем Батлером сам играо у Чикагу, тако да ако Вориорси, Далас или Мајами могу да освоје титулу, мени ће срце бити пуно“, истакао је Радмановић.
Словеначки кошаркаш Лука Дончић – Далас Меверикс - Sputnik Србија, 1920, 09.05.2022
СПОРТ
Маестрални Дончић вратио Далас у игру
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала