- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Почиње борба за Јадран: Партизан креће од Будућности

© Фото : ABA league/KK Partizan/Dragana StjepanovicЖељко Обрадовић
Жељко Обрадовић - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
Пратите нас
Борба за титулу у АБА лиги почиње вечерас, а полуфинале плеј-офа отварају кошаркаши Партизана и Будућности у 19 сати у дворани „Александар Николић“.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Црно-бели ће први пут на терен после шокантне елиминације од Бурсе у Еврокупу, док је Будућност до полуфинала стигла са две победе у четвртфиналу против ФМП-а.
„Тугујеш и живиш до прве следеће утакмице. Нажалост, имали смо велику пазу после Бурсе, дао сам екипи паузу да се освежи и заборави на све оно што се догодило“, рекао је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.
Он је на конференцији за медије истакао да је претходних дана на тренинзима било коректно, али да је уочи меча одрађен најгори тренинг.
„Не знам зашто је то тако. У нашим животима мотивација је чудо, ови играчи никада нису освојили АБА лигу, а неки неће да трче, да направе блок, ситнице које су невероватно важне. Тренинг је био катастрофа, надам се да ће реакција на утакмици бити другачија. Од 15 играча, само су тројица задовољили критеријум“, изјавио је Обрадовић.
Према његовим речима у плеј-офу прва је утакмица кључна.
„Два пута смо их победили ове сезоне, играли смо у Београду и Подгорици на сличан начин. Најважнија је жеља, мотивација, а наравно и мали детаљи који су кључни у оваквим утакмицама. Плеј-оф је такав да мораш да дођеш до две победе, а прва утакмица је кључна“, поручио је Обрадовић.
У другом полуфиналу, у четвртак у 19 сати, Црвена звезда дочекује Цедевита Олимпију.
Американац оштро по новинарима: Јокић није МВП, причам чињенице /видео/
Српском сину прете смрћу у Аустралији: „Насмејаћу се“ /видео/
Богдан очитао лекцију Американцу коме је Јокић „трн у оку“
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала