- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Маск најавио: Одблокираћу Трампов налог на Твитеру

© AFP 2023 / Britta PedersenОснователь компаний Tesla и SpaceX Илон Маск
Основатель компаний Tesla и SpaceX Илон Маск - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
Пратите нас
Најбогатији човек на свету Илон Маск, који је недавно купио Твитер за 44 милијарде долара, изјавио је да ће на тој друштвеној мрежи одблокирати налог бившег председника САД Доналда Трампа.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Трајне забране требале би да буду ретке и стварно за ботове или преваре, спам рачуне… Мислим да није било исправно забранити Доналда Трампа“, рекао је Маск на конференцији Фајненшел тајмса о будућности аутомобила.
Он је истакао да је забрана Трампа на Твитеру била грешка која је отуђила велики део земље и која на крају није резултирала тиме да Доналд Трамп нема глас.
„Поништио бих трајну забрану“, закључио је он.
У међувремену, бивши амерички председник је прошлог месеца рекао да се неће вратити на Твитер чак и ако Маск поништи забрану.
Планови и стварне намере Илона Маска, најмоћнијег човека на свету, били су тема емисије „Нови Спутњик поредак“:
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала