- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Скандал на отварању Евровизије: Представница Албаније показала двоглавог орла /видео/

© Фото : Youtube/Eurovision Song Contest/PrintscreenПредставница Албаније на Песми Евровизије
Представница Албаније на Песми Евровизије - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
Пратите нас
Прво полуфинално вече Евровизије у Италији почело је - скандалом.
Албанија и њихова представница Ронела Хајати са нумером "Секрет" је отворила овогодишњу Евровизију, а она је након наступа показала двоглавог орла.
С обзиром да песма Евровизије начелно забрањује политичку промоцију на својој манифестацији ово је веома озбиљан скандал.
Иначе, Ронела Хајати изазвала је медијску пажњу још током проба, када су организатори такмичења, због мишљења да су јој делови наступа исувише провокативни, одлучили да не објаве њене фотографије на друштвене мреже.
Након тога се Ронела правдала на Твитеру, а чак је и окачила део наступа, што је супротно правилима такмичења. Наступ албанске представнице на моменте подсећа на ритуалне радње, али су је многи фанови похвалили због смелости за проковативне делове.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала