- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Богдан и Јанис ће се срести у Абу Дабију

© Sputnik / Лола ЂорђевићЛопта у обручу
Лопта у обручу - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
Пратите нас
Богдан Богдановић, српски кошаркаш и Јанис Адетокумбо, некадашњи најбољи играч НБА лиге, састаће се са својим тимовима, Атланта Хокс и Милвоки Бакс, у Абу Дабију у октобру, на два припремна меча за наредну сезону.
Две утакмице ће бити одигране 6. и 8. октобра у Етихад Арени на острву Јас у Абу Дабију. НБА лига је мечеве најавила данас у сарадњи са Одељењем за културу и туризам Абу Дабија.
Још раније договорени су такође предсезонски мечеви Голден Стејта и Вашингтона. Они ће своје мечеве одиграти 30. септембра и 2. октобра у Сајтаму у Јапану.
Утакмице Милвокија и Атланте, назване НБА игре у Абу Дабију 2022, део су вишегодишње сарадње НБА лиге и Одељења за културу и туризам Абу Дабија.
Заменик комесара НБА лиге Марк Тејтум отпутовао је у Абу Даби у новембру где је потписао вишегодишњи уговор између лиге и тамошњих туристичких званичника.
Партнерство укључује покретање прве јуниорске НБА Абу Даби лиге, у којој ће се окупити 450 дечака и девојчица узраста од 11 до 14 година из школа широм Абу Дабија.
Партнерство такође укључује и низ интерактивних догађаја за фанове на којима ће се појавити бивши и садашњи НБА играчи.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала