- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Вести: Како ће СПЦ реаговати на одлуку Цариградске патријаршије? /видео/

Пратите нас
Пратите Вести Радија Спутњик.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Данас у вестима:
Одлука Цариградске патријаршије о статусу Македонске православне цркве је канонско разбојништво, указују стручњаци. Како ће реаговати Српска православна црква?
Кијев неколико пута покушао да изврши десант на Змијско острво у Црном мору. На Дан победе украјинске снаге су масовно гранатирале Донбас, у нападима су погинула су два цивила.
Никада до сада у Србији неки став није био толико проскрибован, колико је то проруски став поводом украјинске кризе, наводи политички аналитичар Ђорђе Вукадиновић.
Ирска националистичка партија Шин Фејн први пут од 1921. године има право да бира премијера. Због чега је исход парламентарних избора велики ударац за Велику Британију?
Пишите нам у коментарима. Сва ваша питања узећемо у обзир. Слушајте нас и сазнаћете оно што други прећуткују.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала