- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Новак је на правом путу, али је ван терена претрпео још један ударац

© AFP 2023 / ANDREAS SOLAROНовак Ђоковић
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 11.05.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, остао је без још једног спонзора. После француске компаније Пежо која је у марту окончала сарадњу са Србином, сада је исто учинила и компанија УКГ, објавио је Yahoo Sports.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

После тубрулентног отварања сезоне и свега што је проживео у Аустралији, Новак Ђоковић је коначно почео да игра свој препознатљив тенис и да ниже победе.
У јеку одличних партија на Мастерсу у Риму, где је пробуђен „гладијатор“ обелодањено је да је још један спонзор напустио Новака. Компанија УКГ која је 2019. године потписала трогодишњи милионски уговор са Србином, решила је да оконча сарадњу.
„Спонзорски уговор је истицао 2022. године, а заједничка одлука била је да не дође до продужетка сарадње“, наведено је у званичном саопштењу компаније УКГ.
Да се нешто заиста дешава, односно "кува", могло је да се наслути већ на Мастерсу у Монте Карлу, где је додуше Новак одиграо само један меч, али већ тада на његовом рукаву није било ознаке поменуте компаније.
И даље у јавности није познат тачан разлог за „раскид“, па се само може спекулисати да то има везе са Ђоковићевим ставом да се не вакцинише.
Подсетимо, осим Пежоа и УКГ, која је раније носила назив Ултимејт Софтвер, који су напустили Новака, Ђоковић има уговоре са компанијом Лакоста, од Хеда му стижу рекети и опрема специјално прављену, као и милионски уговор, док га „обува“ Асикс од 2018. године.
Филип Крајиновић - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
СПОРТ
Филип шокирао Андреја!
Новак Ђоковић - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
СПОРТ
Ђоковић протутњао поред Карацева!
Српски тенисер Миомир Кецмановић - Sputnik Србија, 1920, 10.05.2022
СПОРТ
Кецмановић испустио меч лопте, остао без снаге и после драме изгубио од Шварцмана
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала