- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Има повређених, можда и мртвих, у експлозији у словеначком „Меламину“

CC0 / Pixabay/Military_Material / Ватрогасци
Ватрогасци - Sputnik Србија, 1920, 12.05.2022
Пратите нас
Генерални директор хемијске фабрике „Меламин“ у словеначком Кочевју Сречко Штефанич рекао је данас да се страхује да је у експлозији у том предузећу погинуло четири или пет особа које се воде као нестале.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Штефанич је рекао да су услови на лицу места, до којих ватрогасци засад нису могли да дођу, такви да ће те особе веома тешко преживети, преноси СТА.
У експлозији у хемијској фабрици „Меламин“ је, према последњим информацијама, повређено шест запослених, од којих четири лакше, а две теже повређене особе превезене су у болницу „УКЦ Љубљана“.
.
Из те установе је речено да се они боре за живот и да имају тешке опекотине по целом телу.
Командант Ватрогасне јединице Кочевје наводи да су првобитним цифрама, које су објављене у јавности, обухваћене и особе погођене експлозијом, можда на улици, којима је била потребна медицинска помоћ у вези с мањим проблемима попут посекотина или удисања дима, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала