Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Лична порука“: Вучић честитао Бин Заједу на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата

© Канцеларија председника Републике за сарадњу са медијимаПредседник Србије Александар Вучић и шеик Бин Зајед ел Нахјан
Председник Србије Александар Вучић и шеик Бин Зајед ел Нахјан - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић упутио је данас личну поруку владару Абу Дабија, шеику Мохамеду бин Заједу Ал Нахјану, у којој му је честитао на избору за новог председника Уједињених Арапских Емирата.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Екселенцијо, поштовани пријатељу, желим да вам упутим најсрдачније честитке на избору за ову најодговорнију од свих дужности, уверен да ћете својом мудрошћу и искуством наставити да водите ваш народ путем мира и сваког добра и напретка. И у временима највеће туге и изазова, живот нас учи да морамо да наставимо часним путем славних претходника и предака. На том путу нас увек чекају бројне обавезе и искушења, чинећи успон много тежим, али и сваку победу и успех — много већим и сјајнијим“, наведено је у поруци.
Вучић је додао да је, познајући одлучност Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, смиреност у доношењу одговорних одлука и врхунско знање настало на искуству у тешким временима, сигуран да ће водити свој народ у још бољу и перспективнију будућност, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике.
„Користим ову прилику да вас још једном уверим да ћете на том путу и даље имати Србију као поузданог партнера и, пре свега, као пријатеља који не узмиче ни онда када многи одустају или окрећу леђа. Уз најбоље жеље за сваку личну и државничку срећу и успех, примите, Екселенцијо, изразе мог најдубљег уважавања“, наводи се у поруци председника Вучића.
Мохамед бин Зајед Ал Нахјан - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
СВЕТ
Изабран нови председник Уједињених Арапских Емирата
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала