- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Владика Григорије позвао све да гласају за Констракту /видео/

© Sputnik / Н. ЂурђевићВладика Захумско-херцеговачки и приморски Григорије
Владика Захумско-херцеговачки и приморски Григорије - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
Пратите нас
Владика Григорије, епископ диселдорфски и немачки, позвао је све да вечерас гласају за представницу Србије на Песми Евровизије Констракту.
„Недавно сам прочитао књигу Томаша Халика која носи наслов „Ја хоћу да ти јеси“ и реченицу да ми људи на свету нисмо да бисмо давали одговоре, већ да бисмо постављали питања. Та реченица подсетила ме на Констрактину песму „Ин корпоре сано“. Зато сам одлучио да вас замолим, све до којих ова порука дође, без обзира на националност, да вечерас сви гласамо за Констракту, јер ми хоћемо да она јесте, да она буде“, навео је владика Григорије на Инстаграму.
Он је у посту навео и да је Констракта редни број 24 на вечерашњем наступу.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала