- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Србин је мађионичар, а његови потези терају доктора за кафу да искочи из столице /видео/

© Sputnik / Виталий Тимкив / Уђи у базу фотографијаМилош Теодосић у дресу Виртуса из Болоње
Милош Теодосић у дресу Виртуса из Болоње - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2022
Пратите нас
Председник Виртуса из Болоње, Масимо Занети, очаран је партијама Милоша Теодосића који је донео италијанском тиму титулу Еврокупа и толико жељени повратак у Евролигу. Иако је у 36. години, позном добу за кошарку, српски мајстор и даље никога не оставља равнодушним.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Италијански кошаркашки клуб Виртус последњих година кренуо је ка врху откако га је преузео Масимо Занети, иначе бизнисмен који је специјализован у области дистрибуције кафе. Не разуме се много у кошарку, али се разуме у оно што је лепо и атрактивно.
А, то су свакако асистенције Милоша Теодосића.
„Идеја (о преузимању клуба)се родила када сам видео да Виртус испада из Серије А после пораза од Ређо Емилије. Ћерка, која је такође навијач Виртуса, је била веома тужна. Сада сам веома срећан што сам се посветио овом најлепшем спорту. Kошарка је лепша и од фудбала. Због Теодосићеве асистенције ја искочим из столице. У другим спортовима такве емоције не могу да се искусе“, рекао је председник Виртуса.
Сјајни организатор игре био МВП финала Еврокупа, а меч против Бурсе је окончао са 21 датим поеном. На тај начин је био најзаслужнији што се тим из Болоње вратио у Евролигу.
Председнику Занетију повратак у елитно такмичењемного важан. А, био је свестан да му је за тај подухват потребан Теодосић. Сада се од Виртуса много очекује, а очекују се додатна улагања за следећу сезону.
„Много новца је потрошено, морам то да признам, али све је у реду и у сваком случају потрошио сам мање од конкуренције. Ја нисам газда, већ предузетник који је растао у спорту и увек сам улагао у оно што верујем. Следеће године ћемо довести највише два нова играча, али зависи то и од уговора Мениона и Шенгелије. Са Током смо на добром путу да продужимо сарадњу“, рекао је Занети.
И тиме јасно ставио до знања да ћемо Теодосића следеће сезоне гледати у Евролиги.
Српски кошаркаш Богдан Богдановић против Њујорк Никса - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
СПОРТ
Нови надимак и нова улога за српског „снајпера“
Василије Мицић, српски кошаркаш - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
СПОРТ
Васин велеслалом Турском и Европом – да ли ће се сад склопити коцкице за НБА?
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала