Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Размишљамо о троје, четворо људи“: Вучић о мандатару нове Владе

© Sputnik / Лола ЂорђевићВлада Србије
Влада Србије - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2022
Пратите нас
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да до 31. маја мора да почне његов нови председнички мандат, а да се о саставу Владе, као и мандатару, још размишља.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Размишљамо о троје, четворо људи“, рекао је Вучић, истичући да је за њега важно да владу чине људи који ће да се боре за интересе своје земље, да нису неко ко ће да размишља само о личним интересима, неко ко се неће додворавати људима сваки дан, већ неко ко ће им говорити истину.
„Све то што чујете да ће да буде, унапред вам кажем да неће, јер неће да одлучују ни Американци, ни Руси, већ грађани Србије“, поручио је Вучић.
На питање о изборима у Београду, председник Србије одговара да би могла да буде постигнута и већа већина од оне коју тренутно имају СНС и СПС сами.
Како је навео, нови избори у главном граду биће расписани када опозиција то затражи, пренео је Танјуг.
„Чекам да ми опозиција каже када желе изборе и тада ће бити расписани. Само им кажем да добро размисле, изгубиће убедљивије“, додао је Вучић, гостујући на ТВ „Прва“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала