Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Окончана драма због „бомбе “– Партизан ипак иде на кров

© Sputnik / СпутњикУдарна вест, фотографија за топове
Ударна вест, фотографија за топове - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
Пратите нас
Дојава о бомби стигла је у тржни центар "Стадион" у Београду након данашњих многобројних дојава о бомбама у београдским школама, јављају београдски медији. На крову тржног центра у 16:30 заказана је фудбалска утакмица Партизана и Вождовца, а из Хумске су јавили да ће бити одиграна али од 20:30.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Раније данас, контрадиверзионе екипе МУП-а су утврдиле да су јутрошње дојаве о постављеним бомбама у 97 основних и појединим средњим школама биле лажне, саопштило је Министарство просвете, науке и технолошког развоја.
Међутим, ту није био крај већ је стигла и дојава о бомби у тржном центру „Стадион“ у оквиру кога се на крову налази и терен Вождовца.
С обзиром да се од 16:30 очекује утакмица у оквиру претпоследњег кола Суперлиге између Партизана и Вождовца огласили су се и из Хумске како би отклонили сумње да ће се меч одржати.
„Кад је реч о дојави да је на ТЦ Стадион постављена бомба, Партизан је у контакту са ФК Вождовац и након прегледа МУП-а Србије и потврде да се утакмица може одиграти наставићемо са утврђеним активностима за данас“, јавили су из Хумске.
После провера утакмица ће се играти али до 20:30 часова.
Основна школа „Лаза Костић“ - Sputnik Србија, 1920, 16.05.2022
СРБИЈА
Министарство просвете: Дојаве о бомбама у 97 београдских школа – лажне
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала