- Sputnik Србија, 1920, 24.01.2022
КУЛТУРА
Рубрика која прати културне феномене и догађаје, ствараоце и личности који својим делом креирају савремену културну сцену у земљи и у свету.

Констракта опчинила и режију и водитеље Евросонга /видео/

Констракта - Sputnik Србија, 1920, 17.05.2022
Пратите нас
Наступ српске представнице на Песми Евровизије опчинио је не само публику, која је масовно гласала за њу, већ и режију и водитеље Евросонга, показују снимци који су се појавили на друштвеним мрежама.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Особље у соби за режију у Торину толико је било очарано српском представницом Констрактом и песмом „In corpore sano“, да су је кореографијом пратили док је наступала на бини.
На сниумку који се појавио на друштвеним мрежама види се како читава режија Евросонга помно чека да почне рефрен српске песме, а онда сви као један понављају кореографију Констрактиног наступа, са све клањањем и пљескањем.
Чак се може чути и да Италијани певају: „Боже, здравља!“
Снимак је на Инстаграму поделио Дучо Форцано, један од најпознатијих ТВ редитеља у Италији и човек који је био задужен за пренос овогодишњег Евросонга, преноси РТС.
На друштвеним мрежама појавио се и снимак на ком се види један од троје овогодишњих водитеља Евровизије Алесандро Кастелан, како у ходнику дворане у Торину пева Констрактину песму.
И други водитељ, познати музичар Мика, током самог телевизијског преноса, рекао је како обожава Констракту и запевао њену песму.
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 15.05.2022
КУЛТУРА
Откривено како је публика гласала на Евросонгу: Ко је у европским земљама све био за Констракту
Констракта - Sputnik Србија, 1920, 14.05.2022
СРБИЈА
„Бити здрава, бити здрава“: Констракта опчинила евровизијску публику /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала