- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Партизан и Будућност – опет промењен термин мајсторице

© Sputnik / Спасоје ВеселиновићДетаљ са утакмице Црвена звезда – Партизан у Пиониру
Детаљ са утакмице Црвена звезда – Партизан у Пиониру - Sputnik Србија, 1920, 19.05.2022
Пратите нас
Мајсторица плеј-офа АБА лиге између Партизана и Будућност Подгорице која је била заказана за недељу, 22. мај од 20.30, померена је за 21 час. То је друго померање, односно чак трећи термин...
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Услед померања термина одржавања многих спортских догађаја у Београду током наредног викенда, утакмица Партизана и Будућности биће одиграна у термину 22. мај, од 21.00 у дворани Александар Николић“, објавио је КК Партизан.
Имаће српска полиција у недељу пуне руке посла по свему судећи, с обзиром на то да су и утакмице последњег кола фудбалске Суперлиге померене са суботе на недељу.
Такође, два највећа српска клуба Црвена звезда и Партизан играју мечеве на својим стадионима и то у истом термину, па је тешко очекивати да ће се навијачи мимоићи.
Црвена звезда дочекује Вождовац од 18.30 у мечу у којем јој је и бод довољан за освајање пете узастопне титуле, док црно-бели играју у Хумској са Радничким из Ниша.
Бакљада навијача Црвене звезде - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2022
СПОРТ
Европска кошарка је „померила“ српски фудбал
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала