Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

„Мирно небо за дечји осмех“: У Руском дому одржан добротворни концерт за децу из Донбаса /видео/

© Sputnik / Гавро ДешићКонцерт у РУском дому за децу Донбаса
Концерт у РУском дому за децу Донбаса - Sputnik Србија, 1920, 20.05.2022
Пратите нас
У Руском дому је у организацији више удружења одржан добротворни концерт за децу из Донбаса под називом „Мирно небо за дечји осмех“ на ком се могла се чути духовна музика, као и најлепше руске и српске песме.
Концерту под слоганом „Будимо заједно кад је тешко“ је присуствовао и руски амбасадор у Београду Александар Боцан Харченко.
Међу организаторима су удружење „Народна дипломатија“, српско одељење Међународног јавног фонда јединства православних народа, руска хуманитарна мисија и Координациони савет руских сународника у Србији.
На концерту су наступили православно друштво „Света Србија“, пијанисткиња Мина Крајновић уз дует Ема Крајновић и Милица Лолић, као и певачи Душица Миланковић, Марика и Данило Даниловић, Милица Досковић, Александар Кочић.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала