- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Руска делегација напустила седницу АПЕК-а током говора америчког представника /фото/

© POOL / Уђи у базу фотографијаСамит АПЕК
Самит АПЕК - Sputnik Србија, 1920, 21.05.2022
Пратите нас
Руска делегација напустила је салу у којој се одржава састанак министара трговине Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕК), током говора америчког представника Кетрин Тај, објављено је на Телеграм каналу Министарства за економски развој Русије.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

На фотографији се види да је у моменту фотографисања, у току говор представника Сједињених Америчких Држава, док је место шефа руског Министарства за економски развој Максима Решетњикова празно.
„Излагање шефа Министарства за трговину САД Кетрин Тај на састанку министара трговине АПЕК-а“, наведено је испод фотографије.
Информацију да је руска делегација у том тренутку напустила салу, новинарима је такође потврдио један од учесника на седници.
Раније су представници пет земаља чланица форума, укључујући САД, напустили салу током говора руског представника, помоћника руског председника Максима Орешкина.
У Бангкоку је данас почео дводневни састанак министара трговине из 21. земље чланице АПЕК-а. На дневном реду данашњег састанка је промоција трговине и инвестиција у периоду након пандемије ковида 19.
Председник Русије Владимир Путин на самиту форума Азијско-пацифичке економске сарадње - Sputnik Србија, 1920, 12.11.2021
РУСИЈА
Путин се на самиту АПЕК појавио у народној ношњи Новог Зеланда /фото/
Компјутер - Sputnik Србија, 1920, 20.11.2020
Путин предложио координацију у борби против сајбер-криминала у оквиру АПЕК-а
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала