- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Шта повезује зубне протезе и белу одећу? /видео/

© pixabay.comГаће, веш
Гаће, веш - Sputnik Србија, 1920, 22.05.2022
Пратите нас
Иако је бела одећа као створена за топло и сунчано време, постоји један проблем. Једна Тик-Токерка поделила је трик за враћање старог сјаја белој одећи.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Наиме, након неколико прања бела одећа губи своју снежну белину и прва страда ако нам се у корпу светлог веша поткраде неки комад одеће тамне боје.
Многима се десило да су на тај начин уништили мајицу или кошуљу, али постоји решење. Оно што је најбоље од свега - за спашавање одеће вам је потребна само једна ствар!
Шантел Мила, која се бави чишћењем и уређивањем домова, поделила је изненађујући трик за који тврди да белу боју одржава беспрекорном, преноси „Сан“.
Наиме, све што би требало да урадите јесте да у посуду сипате топлу воду, убаците своју белу одећу и једну таблету за чишћење зубних протеза.
Таблета ће, наиме, са одеће скинути све мрље и вратити јој првобитни изглед, а оно што је посебно сјајно у вези са овим триком јесте то што ћете за читаво паковање таблета издвојити симболичан износ.
Овај видео је одушевио бројне кориснике друштвених мрежа, а многи су открили како једва чекају да испробају њен трик.
„Морам ово да испробам, али мој дечко прво мора да почне да одваја бело рубље при прању“, коментарисала је једна корисница, а друга је додала: „Сјајно! Једва чекам да видим резултате на својој одећи“.
Уз овај једноставан трик Шантел је поделила још два савета за одржавање одеће уредном, али и за лакше сналажење са бројним кључевима на привеску.
За једноставно означавање кључева потребни су само лакови за нокте у разним бојама, а за освежавање ућебане одеће користила је бријач, пренео је ДДЛ.
@mama_mila_ Which one will you try first? 🌻 #lifehacks #homehacks ♬ about damn time x promiscuous - Adam Wright
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала