- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Ако је норвешка прогноза најпрецизнија, онда се промена времена наредних дана никоме неће допасти

Пратите нас
Нека се припреме све метеоропате и они којима посао зависи од времена: у следећих десетак дана, према прогнози „Norwegian weathera“, коју многи сматрају најпрецизнијом, следи прави температурни „ролеркостер“ током којег ће се са 32 степена жива у термометру спустити на 18 у 30. маја, уз кишу, облаке и атмосферу која ће подсећати на јесен.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Нагла промена неће пријати никоме, а одразиће се и на ментално здравље великог броја људи, с обзиром на то да ће из летњег расположења, омамљени топлим временом и јарким сунцем буквално поново морати да ускоче у јесењу одећу.
Температурне амплитуде се, наиме, крећу тако да до среде Целзијусови степени расту до броја 32, а онда постепено крећу да се снижавају до минимума који ће нас сачекати у понедељак 30. маја, када ће бити свега 18 степени уз кишу и осетно хладније време.
Минималне дневне температуре, према норвешкој прогнози, од суботе 28. маја, када се очекује прва „провала облака“, неће прелазити 12 степени, док ће максималне, након већ поменутог уторка, наставити постепено да расту до 23 степена, уз повремене падавине, што значи да можемо очекивати велику влажност ваздуха.
Све у свему, наоружајмо се стрпљењем и добрим расположењем и не дозволимо да временске прилике у великој мери утичу на нашу продуктивност и расположење, пренела је „Жена“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала