- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Небензја: Русија ће пружити отпор сајбер нападима

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Уђи у базу фотографијаХакер
Хакер  - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
Пратите нас
Русија ће пружити отпор свим покушајима угрожавања њене информационе безбедности, изјавио је стални представник Русије у Уједињеним нацијама Василиј Небензја на заседању Савета безбедности УН.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Он је навео да Запад данас гаји армију хакера у Украјини који ће радити против Русије.

„Према изјавама Владимира Зеленског, његова сајбер-армија броји 300.000 војника. Колеге, ви стварате сајбер војску којом се не може управљати, која, радећи под вашим руководством у Украјини, нападајући Русију, неће се зауставити на томе“, рекао је Небензја.

Он је навео да ће се хакери које је мобилисао Запад размилети по целом свету, стварајући претњу и за западне земље.

„Милитаризација дигиталног простора коју води Запад вишеструко повећава претњу директног војнога сукоба. Безобзирне акције кијевског режима могу довести до потпуне сајбер конфронтације, у коју ће бити уплетене и друге земље. НАТО је већ проширио право на колективну самоодбрану у информационом простору по члану пет“, истакао је стални представник Русије у УН.

Небензја је закључио да ће одговорност за такву ескалацију носити западне земље које подстичу несмотреност кијевског руководства и додао да ће Русија сигурно одговорити на сајбер претње.
Поглед на Москву  - Sputnik Србија, 1920, 28.04.2022
РУСИЈА
Упозорење из Москве: Украјина и Америка припремају велику сајбер провокацију против Русије
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала