- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

„Украјина да уступи територију Русији“: Предлог Кисинџера из Давоса

© Sputnik / Михаил Климентьев / Уђи у базу фотографијаХенри Кисинџер
Хенри Кисинџер - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
Пратите нас
Бивши амерички државни секретар Хенри Кисинџер изјавио је да би Украјина требало да уступи територију Русији како би се сукоб окончао.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Кисинџер је у понедељак, на Светском економском форуму у Давосу, позвао САД и Запад да не прижељкују срамотан пораз Русије у Украјини, упозоривши да би то могло дугорочно да дестабилизује Европу, пренео је „Вашингтон пост“.
Напомињући да би западне земље требало да имају на уму важност Русије за Европу и саветујући им да их „не понесе тренутни моменат расположења“, Кисинџер је поручио да би Запад требало да примора Украјину да пристане на преговоре којима би се ствари вратиле на ситуацију пре сукоба.
„Преговори морају да почну у наредна два месеца, пре стварања тензија које би тешко било превазићи. Идеално, линија раздвајања требало би да буде повратак на претходно стање ствари“, рекао је Кисинџер.
Љубинка Милинчић - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
Подкаст
Љубинка Милинчић: Извршено Путиново наређење – ни мува није пролетела
Бивши државни секретар САД Хенри Кисинџер - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
РУСИЈА
Кисинџер: Украјина мора да буде неутрална
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала