- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Додик: БиХ није донела одлуку о интеграцијама у НАТО

© Sputnik / Бранко МаксимовићЧлан председништва БиХ Милорад Додик у интервјуу за Спутњик
Члан председништва БиХ Милорад Додик у интервјуу за Спутњик - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
Пратите нас
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик демантовао је тврдње бошњачког колеге Шефика Џаферовића у Бриселу и поручио да БиХ "није донела донела одлуку о интеграцијама у НАТО, није заузела став о ситуацији у Украјини, о утицају било које треће државе на БиХ".
Додик је поручио да је председавајући Председништва БиХ Џаферовић отишао у седиште НАТО без сагласности сва три члана и да су тезе које је тамо изнео само став његове партије (СДА).
Начин на који је Џаферовић отишао у Брисел, каже Додик, већа су опасност за БиХ од било какве реторике на коју воле да се позивају.
"Све што је Џаферовић данас изговорио став је муслиманског политичког круга. Штета што Јенс Столтенберг учествује у девастацији Дејтонског мировног споразума, у чије се очување куну, знајући да Џаферовић у Бриселу не говори у име БиХ", написао је Додик на Твитеру.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала