- Sputnik Србија, 1920, 26.08.2021
ДРУШТВО
Друштвене теме, занимљиве приче, репортаже, догађаји, фестивали и културна дешавања из Србије, и остатка света

Зашто жене остављају мушкарце

© Fotolia / DmitrimarutaПар
Пар - Sputnik Србија, 1920, 25.05.2022
Пратите нас
Уколико мислите да је неверство један од најчешћих разлога зашто жене раскидају емотивне везе, нисте у праву.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Многи мушкарци се изненаде када их партнерка остави, а притом нису ни свесни у чему греше. Шта углавном наводи нежнији пол на такву одлуку?
Не воле ласкање
Мада дамама годи када им партнер говори да су лепе и неодољиве, познато је да воле и кад су ствари мало компликоване. Ако се превише трудите и увек одобравате сваки њен поступак, може посумњати у вашу искреност, а када претерујете са комплиментима помислиће да желите секс. Зато, уместо подилажења, похвалите вољену особу онда кад, заиста, тако мислите.

Посесивност

Изашла је на пиће са пријатељицама, остала је дуже и није вам се јавила. Помало вас то копка, радо бисте је назвали да се уверите да ли је добро (и да ли се у позадини можда чује мушки глас). То није добра идеја, посебно на почетку везе.
Ако почнете опсесивно да је зовете на мобилни телефон, шаљете поруке или објављујете постове, досадићете јој врло брзо. Не можете имати надзор над њеним животом 24 сата дневно, без обзира колико сте заљубљени.

Бивше девојке

Када се поведе разговор о бившој девојци, будите опрезни. Не говорите да је била дивна или да је имала добре ноге. Исто правило важи и ако причате лоше ствари, јер садашња партнерка може помислити да ћете тако говорити и о њој ако једног дана раскинете.
Сваки разговор о бившој партнерки указује на то да имате нерешене проблеме у прошлости и да нисте спремни за нову везу. Осим тога, овакве приче су увек досадне, пренео је „Магазин новости“.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала