- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

Кнежевић: Како планирате да имате приходе од туризма, кад Драгиња хоће да ухапси Путина?

© Фото : Youtube/Skupština Crne Gore/PrintscreenМилан Кнежевић, председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе
Милан Кнежевић, председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Црне Горе - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
Пратите нас
Председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта Милан Кнежевић, осврнуо се током седнице Скупштине на предстојећу летњу сезону, уз оцену да ове године руских туриста у Црној Гори неће бити.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Како планирате да имате приходе буџета кад Драгиња Вуксановић Станковић усред ове сале ‘оће да хапси Путина? Нема Руса више. Туристи из западних земаља не остављају овде новац. Они дођу са бициклима и сендвичима и још се изгубе у кањону Невидио, па после још морамо хеликоптерима да их тражимо“, казао је Кнежевић.
Кнежевић је потом црногорском министру финансија Александру Дамјановићу предложио да открије где су чланови „кавачког клана“, како је навео, сакрили новац.
„Црну Гору само те паре могу да извуку из кризе“, рекао је Кнежевић.
Дотакао се и нове Владе на чијем је челу Дритан Абазовић.
„Лакше је израчунати колики је био притисак Јурија Гагарина у свемиру одакле је гледао на мајку Русију, него побројати све Дританове саветнике и возаче“, казао је Кнежевић, пренео је портал „Ин4с“.
Балкан - Sputnik Србија
Све о политичким дешавањима у Србији и региону

Прочитајте овде

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала