- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Мајмунске богиње или мајмунска посла: Како је Бил Гејтс предвидео нову пандемију? /видео/

© AP Photo / UncreditedМајмунске богиње
Мајмунске богиње - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
Пратите нас
Нису још честито ни пребројани сви профити од ковида-19 – само је „Фајзер“, на пример, прошле године зарадио двоструко више милијарди него 2020. – а нова пошаст већ прети свету: мајмунске богиње. Уосталом, и прорекао је Бил Гејтс да ће избити нова пандемија, но, не чини га то пророком већ осумњиченим да управља догађајима у сопствену корист.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

А случајеве мајмунских богиња медији приљежно, као да им је наређено, пребројавају широм света, од Америке, Канаде или Аустралије до Шведске, Белгије у којој је до заразе дошло на геј садо-мазохистичком фестивалу у Антверпену, и Шпаније где је болест потекла из геј сауне „Параисо“ у Мадриду. Иначе, наводи се да се, безмало, само мушкарци разбољевају.

Минхенска безбедносна конференција

Све заједно, додуше, до сада је широм света забележено мање од две стотине случајева; што додатно доприноси утиску да је медијска пажња прекомерна у односу на величину проблема, односно, да се њоме диригује.
Сумња у „мајмунска посла“ – енглески израз monkey business односи се на нечисте, покварене радње – утолико је разложнија што чланице Г7, Америка и њени најближи савезници, открио је немачки „Билд“, увежбавају заједнички одговор на пандемију сродне врсте богиња изазване уједом леопарда. И Бил Гејтс је у „Фајненшел тајмсу“ почетком овог месеца најавио нову опасну пандемију. А на Минхенској безбедносној конференцији је пре годину дана разрађиван хипотетички сценарио пандемије, баш мајмунских богиња, која почиње управо ових дана – 15. маја 2022, предвидели су у марту 2021. У тој симулацији, коју сад стварност почиње да имитира, учествовали су поред осталих и Фондација Била и Мелинде Гејтс и амерички Савет за националну безбедност; њихов сценарио даље каже да је пандемију – у којој ће преминути преко 270 милиона људи широм света од 3,2 милијарде заражених – покренуо вештачки креиран патоген пуштен из лабораторије.

Биолошко оружје

Застрашујућа прогноза, јер, открила је америчка новинска агенција УПИ још пре 20 година (9. јуна 2002.): „Мајмунске богиње могу да буду употребљене као биолошко оружје.“ Ту је прецизирано и да су експерименти с овим вирусом вршени „у оквиру програма биолошког оружја Совјетског Савеза“, што у данашњем контексту представља неописиво важну информацију будући да је Роберт Поуп, званичник Пентагона задужен за сарадњу с биолошким лабораторијама у Украјини, 25. фебруара признао да би „неке од тих лабораторија могле да чувају патогене ланце заостале од совјетског програма биолошког оружја“...
Најава нове пандемије пажњу побуђује и зато што је претходна пандемија, ковида-19, најављена на сличан начин, два месеца пре него што ће избити, вежбом „Евент 201“ Џонс Хопкинс центра за здравствену безбедност у сарадњи са Светским економским форумом и Фондацијом Била и Мелинде Гејтс – овај Центар је 2017. објавио и стратегију контроле медија током пандемије – али нарочиту збуњеност изазива откриће да је Пентагон доделио суму од 369.511 долара компанији „Лабиринт“ за „истраживање ковида-19“. Сумњиво, јер је овај уговор, према документацији са званичног портала америчке владе усаспендинг.гов, закључен 12. новембра 2019, дакле, бар месец дана пре званичног избијања пандемије и барем три месеца пре него што је вирус уопште и добио име ковид-19. А додатно је сумњиво то што је овај пројекат, како се такође види из документације, спроведен на територији Украјине; и што је главни носилац посла, у коме је подизвођач споменута компанија „Лабиринт“, корпорација „Блек&Вич“ за коју је већ потврђено да је за потребе америчког Пентагона радила са биолошким лабораторијама у Украјини.
Руско Министарство одбране изнело је и оптужбу да су у експерименте у Украјини били умешани и фармацеутски гиганти попут „Фајзера“ који је прошле године свој профит захваљујући ковиду увећао на преко 80 милијарди долара – скоро 100 одсто више у односу на 2020. – те је лепо зарадио и Бил Гејтс који у „Фајзер“ далековидо инвестира већ 20 година.

Реформа СЗО

Гејтс је истовремено, према извештају портала „Политико“ из 2017, други највећи финансијер Светске здравствене организације – иза Владе САД – и пресудно је утицао на избор Тедроса Гебрејесуса за њеног председника. Сада, баш кад је почело да се прети мајмунским богињама, Гејтс за Светску здравствену организацију тражи шира овлашћења. Док истовремено САД и Европска унија предлажу амандмане на Међународни здравствени правилник којима ће, како тврде критичари, национални суверенитети бити подређени Светској здравственој организацији у случајевима здравствене опасности – које проглашава сама Светска здравствена организација.
Те можда и не чуди што је Пјотр Толстој, потпредседник руске Думе, пре недељу дана најавио повлачење Русије из овог тела коме директора постављају Бил Гејтс и њему слични.
Да ли ће Русија то учинити, и ко ће још поћи за њом? Шта заправо Бил Гејтс и филантропи попут њега желе да учине свету? И каква је веза између мајмунских богиња, биолошких лабораторија у Украјини и ковида 19?

Истраживање у Форт Детрику

У „Новом Спутњик поретку“ о овим су питањима разговарали публициста Игор Ивановић и уредник портала „Факти“ Ђуро Билбија.
„На основу оних информација којима располажемо, ми имамо право да посумњамо у постојање одређеног сценарија, односно, да поставимо суштинско питање: у којој су мери догађаји спонтани, а у коликој су мери заправо индуковани? Огромне зараде које су остварене периоду пандемије ковида, док су највећи делови, пре свега, друштава на Западу осиромашили, отворили су простор за сумњу. Имам утисак да се тој структури светске елите жури да, док још има могућности за то, спроведе своје замисли које су у својој основи дубоко антихуманистичке,“ напомиње Игор Ивановић.
„Зашто нико, па ни римски папа који се оглашава свим замисливим поводима, ниједном није поставио питање моралности енормних профита остварених током пандемије ковида-19 на болести, смрти и несрећи“, поставља питање Ђуро Билбија, и одговара: „На жалост, све је то само служило даљем учвршћивању контроле ових елита над светом... Није без разлога Бил Гејтс са својом фондацијом акционар свих највећих светских фармацеутских кућа. Када је реч о новом вирусу којим се сад прети, постоје информације да се у америчкој војног истраживачкој лабораторији Форт Детрик у Мериленду већ дуже од деценије врше експерименти управо с вирусом мајмунских богиња, тобоже ради проналаска вакцине, што заправо представља покриће за рад на развоју биолошког оружја... Никада није објашњено због чега је тачно Форт Детрик, званично, услед безбедносних проблема, био затворен у лето 2019, али није искључено да је то имало везе с почетком пандемије ковида-19 која је недуго потом започела. А сада нам, с појавом мајмунских богиња, прети понављање сличног сценарија.“

Скривени власници света

Необично важну улогу у догађајима који су уследили по избијању пандемије ковида-19 имала је Светска здравствена организација на коју, по писању портала „Политико“ („Упознајте најмоћнијег доктора на свету: Бил Гејтс“), овај милијардер, као њен други највећи финансијер иза Владе САД, има нездраво велики утицај јер су „Гејтсови приоритети постали приоритети Светске здравствене организације“, а „због тога што новац 'Фондације Гејтс' потиче из инвестиција у крупни капитал, многи се плаше да би могао да служи као тројански коњ за корпоративне интересе који ће поткопати улогу СЗО-а у обликовању здравствене политике“.
Истовремено, ипак, треба имати у виду и да су водећи акционари у Гејтсовом „Мајкрософту“ три највећа инвестициона фонда – „Блекрок“, „Вангард“ и „Стејт стрит“, који контролишу имовину вредну преко 20 хиљада милијарди долара и уједно су и водећи акционари у „Фајзеру“, у свим водећим западним медијима и највећим светским корпорацијама, од „Мајкрософта“ или „Амазона“ до „Волт Дизнија“, „Волмарта“ и „Џенерал електрика“, на пример.
„Ми заправо и не знамо ко су ти људи који су, практично, власници највећег дела економије Запада. Баш као што се не зна ни ко су власници америчких Федералних резерви – познато је само да то није Влада Сједињених Америчких Држава, већ је реч о приватном власништву и богатству које се гомила већ дуже од 100 година, и ту треба тражити праве власнике ових фондова који су, у суштини, један те исти фонд јер је власништво међу њима испреплетено... Тако да се свет сад налази у једној парадоксалној ситуацији, као из апокалиптичне литературе, да је једна врло уска шачица људи фактички власник читаве цивилизације – од економије, преко медија до човековог здравља. Уосталом, и сама Светска здравствена организација претвара се у инструмент моћи те групе људи која би да читав свет стави под своју команду,“ опомиње Игор Ивановић. „Зато им и сметају традиционалне религиозне заједнице и државе као што су Русија и Кина које имају сопствени поглед на устројство света. А сада на њих, уместо Хитлера као некада, шаљу вирусе, све време у истој жељи да их покоре и опљачкају њихове ресурсе.“
„Управо зато сад Русија и Кина и инсистирају на разјашњењу питања америчких биолошких лабораторија у Украјини и широм света. Свет тек чекају открића која ће га темељно протрести,“ прогнозира Ђуро Билбија.
Лаборант  - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
СВЕТ
„Модерна“ припрема вакцину против мајмунских богиња
вакцинација - Sputnik Србија, 1920, 24.05.2022
СВЕТ
Припреме за вакцинацију против мајмунских богиња у Француској и Немачкој
Лого Светске здравствене организације (СЗО) - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
СВЕТ
СЗО нема доказе о мутацији вируса мајмунских богиња
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала