- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Хоће ли Америка послушати Сороша или Кисинџера | Од четвртка до четвртка

© AP PhotoЏорџ Сорош
Џорџ Сорош - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
Пратите нас
Догађаје који су обележили протеклих седам дана у емисији „Од четвртка до четвртка“ коментарише др Александар Митић, из Института за међународну политику и привреду.
За недељу је заказан телефонски разховор Владимира Путина и Александра Вучића о гасном уговору и билатералној сарадњи. Док у Русији тврде да не планирају да се повуку са светске економске арене, Америка најављује нову стратегију према Кини. У Давосу смо чули супротна решења сукоба у Украјини двојице атлантиста – Џорџа Сороша и Хенрија Кисинџера. Милорад Додик шефици британске дипломатије одржао кратко предавање о приликама у Босни и Херцеговини, а Српска православна црква признала аутономију Македонске православне цркве – Охридске архиепископије.
Емисија „Од четвртка до четвртка“ анализира најактуелније теме које су обележиле претходних седам дана. Води је Наташа Милосављевић.
Гости су политиколози, социолози, војни стручњаци, дипломате, новинари, добри познаваоци актуелних политичких прилика. Емитује се сваког четвртка од 21.00.
Хоће ли Америка послушати Сороша или Кисинџера | Од четвртка до четвртка
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала