- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Водитељка: Скандал без разлога, слике с Путиновим ликом од пре 5 година; Западна демократија - мит

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Уђи у базу фотографијаВикторија Боња на Канском фестивалу
Викторија Боња на Канском фестивалу - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
Пратите нас
Позната руска водитељка Викторија Боња огласила се након што су је западни таблоиди у Кану напали због фотографија у купаћем костиму и мајици са ликом руског председника Владимира Путина, подсетивши их да су слике настале пре пет година и да су им се тада сви дивили. Западна демократија је само мит, каже она.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Она је објаснила да чим се први дан појавила на отварању Канског фестивала, одмах су се активирали неки новинари и направили скандал без разлога. Теме су се, према њеним речима, "дочепали" и западни медији.

„Само онај кога је мрзело није написао чланак, укључивши и слике из 2017. године и подметнувши их како би испало као да сам се готово у том издању појавила на фестивалу у Кану. Али, оно што је најинтересантније, управо су се та издања дивила овим фотографијама пре 5 година! “, објаснила је Боња.

Као доказе, она је објавила скрин шотове познатих британских издања, и означила датуме објављивања.
Како је огорчено констатовала, „Дејли Мејл“ и „Дејли Стар“ својевремено су похвалили њен имиџ, а сада се сви праве као да је тај купаћи костим или мајицу обукла колико јуче.

„Прво се дивите, а онда грдите! Одлучила сам да вас подсетим да су ове фотографије снимљене веома давно. И молим вас, немојте мешати једно са другим“, поручила је она.

Запад намерно окреће људе против Руса

Боња је оценила да престанак борбених дејстава на територији Украјине тренутно није потребан лидерима неких држава.

„Намерно окрећу људе на Западу против Руса. Конкретно, против руских жена које немају ништа деструктивно, већ су симбол љубави, живота и света. Постоји осећај да многима иде на руку да се према Рускињама односе као према непријатељима целог света!“, уверава она.

Украјинка дизајнирала спорни купаћи костим

Рускиња је још навела да је током неколико година сарађивала са украјинском дизајнерком и да је управо она креирала тај розе купаћи костим са портретом руског лидера.
„Интересантан детаљ је да је власница тог бренда купаћих костима из Кијева. А, о томе, наравно, нико није писао“, истакла је она.
Викторија је, такође, додала да ниједно западно издање није подсетило да се нашла у истом кадру филма „8 првих састанака“ са украјинским председником Владимиром Зеленским, истичући да се то не уклапа у русофобну политику и оценивши да је због свега тога западна демократија само мит.
Због специјалне операције Русије у Украјини, покренуте 24. фебруара, многе светске земље увеле су санкције Руској Федерацији, али и покренуле низ ограничења и против руских држављана.
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 01.04.2022
РУСИЈА
Захарова о скандалу „Шанела“: Некад са нацистима, данас против Руса
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала