- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Професор из Србије натерао Американца да призна грешку: „Да сам био паметнији...“

© Sputnik / Kyle TeradaНемања Бјелица у дуелу Голден Стејт Вориорса и Оклахома Сити Тандера
Немања Бјелица у дуелу Голден Стејт Вориорса и Оклахома Сити Тандера - Sputnik Србија, 1920, 27.05.2022
Пратите нас
Тренер Голден Стејта Стив Кер нахвалио је српског репрезентативца Немању Бјелицу због значајног доприноса у победи над Даласом у петом мечу (120:110), после којег су Ратници изборили пласман у велико финале НБА лиге.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Искусни стручњак који годинама доминира са Голден Стејтом, пружио је прилику Србину након повреде левог стопала коју је задобио Ото Портер. Била је то уједно и шанса да Бјелица на паркету проведе чак 22 минута за којих је уписао пет поена, шест скокова и три асистенције.
Професор или Бели, како гласи надимак Немање Бјелице, добио је низ похвала од тренера Кера због игре у оба правца и протока лопте који је био феноменалан.
„Бели је био бриљантан вечерас. Да сам био паметнији играо би ми раније у току серије искрено. Тако је добар кошаркаш, разуме у кошарку. Протко лопте је добар када је у игри. Урадио је сјајан посао дефанзивно и ти минути су били велики. Без Ота Портера фалила нам је игра у оба правца. И мисли да је Бели то намдоместио, био је врло добар на оба краја“, рекао је Стивен.
Кер који је исписао историју са Ратницима и играће шесто финале у последњих осам година, вероватно ће у наредним мечевима далеко више користити Србина, који га је одушевио приказним против Маверикса.
Лука Дончић - Sputnik Србија, 1920, 27.05.2022
СПОРТ
Дончић се испромашивао – Голден Стејт у шестом финалу од 2015.
Украјинска застава коју су одмили да држе кошаркаши Звезде уочи утакмице између домаћег Жалгириса и црвено-белих у Евролиги у литванском Каунасу - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
СПОРТ
Невероватна одлука: Вређали Србију, а казна им се смањује
Џејсон Тејтум - Sputnik Србија, 1920, 26.05.2022
СПОРТ
Бостон на корак до финала
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала