- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Од јутрос раст цена нафте, житарица и криптовалута

© Sputnik / Владимир Песняберза
берза - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2022
Пратите нас
Тржиште нафте и јутрос бележи раст. Цена барела нафте на лондонском тржишту износи 119 долара, што је раст за скоро два одсто у односу на јуче. Цена нафте на америчком тржишту је 115 долара, што је такође раст у односу на јуче. Цена нафте порасле су на највиши ниво у последња два месеца.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Тржиште криптовалута

Тржиште криптовалута од јутрос је у плусу. Вредност биткоина износи 28.833 долара, што је раст за око један одсто у односу на јуче. Остале криптовалуте такође су у плусу, осим икс-ер-пеа и солане које бележе незнатан пад.

Цена пшенице и кукуруза

Цене житарица од јутрос су у плусу. Цена пшенице износи 1.157 долара по тони, што је раст за скоро два одсто у односу на јуче. Цена кукуруза износи 772 долара, што представља такође раст за око два одсто у односу на јуче, пренео је Блиц бизнис.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала