- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Кадиров: Чеченија током 90-их преживела исти сценарио који сада примењују у Украјини

© Sputnik / Саид Царнаев / Уђи у базу фотографијаРамзан Кадиров
Рамзан Кадиров - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2022
Пратите нас
Западне земље применили су у Украјини „промишљен и лукав план“ који су током 90-их година прошлог века покушавали да реализују у Чеченији, изјавио је чеченски лидер Рамзан Кадиров.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Ми у Чеченији смо тај сценарио преживели. Страни плаћеници, нацизам, тоне наоружања, громогласне изјаве које немају никакав основ. Све се то понавља. Нема никаквих сумњи, у питању је промишљен и лукав план. И само Русија има све могућности да се том процесу супротстави“, написао је Кадиров на Телеграму.

Он је такође казао и да би резултат тог плана требало да буде „уништење Русије, крађа њених ресурса и потпуна власт над светом од стране других нуклеарних држава“.
Сигуран сам да до тога никада неће доћи“, оценио је.
Кадиров је додао и да су Чечени научили да ратују, да су имали добру праксу и да су сада у обавези да штите своју државу.
„Русија је нас штитила, Русија предвођена Владимиром Путином је обновила нашу републику. Данас смо ми дужни да покажемо нашу верност“, закључио је чеченски лидер.
Председник Чеченије Рамзан Кадиров - Sputnik Србија, 1920, 28.05.2022
РУСИЈА
Кадиров поручио Пољској: Нестаћете истом брзином како сте и настали уколико не престанете да трујете
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала