- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Власти Шангаја укидају ограничавајуће корона мере за предузећа

© AP Photo / Chen SiШангај у време короне
Шангај у време короне - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2022
Пратите нас
Власти Шангаја ће укинути многе ковид ограничавајуће мере за предузећа како би могла да наставе са радом од среде, најавио је заменик градоначелника Ву Ћинг.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Ублажавање карантина у целом граду због вируса корона, почело је пре отприлике два месеца, а биће уведена и подршка угроженој економији.
Градска влада ревидираће смернице за превенцију епидемије и контролу враћања на посао, укинути неразумна ограничења за наставак рада и производње за предузећа и уклонити „белу листу“, рекао је Ву Ћинг на брифингу за новинаре, мислећи на компаније којима је дозвољено да поново раде, навео је Ројтерс.
Градски званичници су навели да мере за јачање привреде имају за циљ да помогну предузећима и промовишу потрошњу.
Они укључују убрзање издавања и коришћења обвезница локалне самоуправе, тражење од банака да обнове кредите за мала и средња предузећа и успостављање зеленог канала за одобравање пројеката некретнина, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала