- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Скандалозно понашање Литванаца – Срби нису дали на себе! /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићЛопта у обручу
Лопта у обручу - Sputnik Србија, 1920, 01.06.2022
Пратите нас
Ненад Чанак, српски кошаркашки тренер и Ђорђе Гагић, бивши репрезентативац Србије, нашли су се на мети провокација у Литванији где су учесници лигашког финала као чланови екипе Лијеткабелис.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Прикажи преко целог екранаИзађи из режима целог екрана
Тим који предводи Чанак је славио у првом мечу финала против Ритаса са 77:68, али је он победу своје екипе посматрао из свлачионице.
Чанак је искључен јер је жестоко реаговао на пропуст судија, његов играч Довидас Гиједраитис је пао на паркет после ударца лактом Арнаса Буткевичијуса, арбитри нису реаговали већ су дозволили наставак игре у којој је Ритас постигао поене.
Чанак је стао у одбрану свог играча, добио је искључење, на путу до свлачионице је закачио тренера противника Гиједријуса Жибенаса који је театрално пао на клупу.
У све се укључио и власник Ритаса Даријус Гуделис који је желео и физички да се обрачуна са српским тренером, после чега је у гужву хтео да улети и Гагић, али су га саиграчи зауставили.
После паузе страсти су се смириле, а најважније је да су Чанак, Гагић и Никола Радичевић остварили нову велику победу, пошто су претходно у полуфиналу елиминисали славни Жалгирис.
Детаљ са утакмице Партизан – Лијеткабелис из Београдске арене - Sputnik Србија, 1920, 23.05.2022
СПОРТ
Литванци провоцирали, а Срби им променили историју /видео/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала