- Sputnik Србија, 1920
РЕГИОН
Најновије вести, анализе и занимљивости из земаља у региону

„Немојте мислити да је тамо иза океана боље. Није боље, браћо и сестре“: Порука епископа Силуана

© Фото : Снимак са екрана/ Јутјуб/ РТРСЕпископ аустралијско-новозеландски Силуан
Епископ аустралијско-новозеландски Силуан - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2022
Пратите нас
Епископ аустралијско-новозеландски Силуан поручио је из Бањалуке да многи верују да ће им бити боље ако оду на неко друго место, али да је то погрешно, јер се на примеру Аустралије у време пандемије вируса корона показало колико је несигурна сигурност и на петом континенту и колико је утопијски рај у који су сви веровали и верују да тамо постоји.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Епископ, који је у Храму Христа Спаситеља присуствовао обележавању крсне славе Бањалуке и Храма, рекао је у беседи да је Аустралија преко ноћи постала тамница.
"Гуменим мецима се пуцало на људе, труднице су хапшене јер не носе маске, људи су по шест месеци закључани били у највећим градовима, само пар километара су смели да се крећу од своје куће. Психички су убили народ, одговорно говорим као епископ, јер не сме Црква да ћути, Црква Христова мора да благовести истину Христову", истакао је епископ Силуан.
Епископ је поручио да је утопијска мисао да је негде другде боље.
"И зато браћо и сестре, не знате колики благослов носите што сте овде на извору. Немојте мислити да је тамо негде иза океана боље. Није боље, браћо и сестре", нагласио је он.
Епископ Силуан је додао и да "треба бити са Христом где год се налазили", те да је и у пандемији вируса корона потврђено да је Христос једина сигурност, утеха, нада и чврст ослонац, пренела је РТРС.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала