Застава Србије - Sputnik Србија, 1920
СРБИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Србије

Вучић: Компликује се ситуација око доласка Лаврова у Београд у сваком смислу

© Sputnik / Лола ЂорђевићСергеј Лавров и Александар Вучић
Сергеј Лавров и Александар Вучић - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2022
Пратите нас
Компликује се питање доласка министра иностраних послова Русије Сергеја Лаврова у Београд 7. јуна, казао је председник Србије Александар Вучић у Братислави, где учествује на Глобсек конференцији.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

Вучић је тако одговорио на питање новинара Пинка да ли га је неко у Братислави питао нешто око доласка Сергеја Лаврова у Београд и да ли се компликује ситуација око његовог доласка.

"Компликује се ситуација око доласка Лаврова у сваком смислу, али нисам још спеман да о томе говорим, али компликује се у сваком смислу. Питања су како ће да дође Лавров, шта... и друго..., видећемо", рекао је Вучић.

На питање да ли постоји могућност да због доласка Лаврова немачки канцелар Олаф Шолц не дође у најављену посету Србији 10. јуна и да ли би то била лоша вест за Србију, Вучић је рекао да би свакако била лоша вест за нашу земљу.
"Замислите да Шолц каже прво једно па онда да не жели да дође или да не може да дође, била би лоша вест", истакао је Вучић.
"Да ли постоји за тако нешто шанса, па увек постоји, али надам се да се то неће догодити. Прво да видимо да ли ће доћи Лавров, па све друго. Има и реакција других земаља", навео је Вучић, преноси Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала