- Sputnik Србија, 1920
РУСИЈА
Најновије вести, анализе и занимљивости из Русије и Заједнице независних држава

Захарова о санкцијама Америке против ње: Представа

© Пресс-служба МИД РФ / Уђи у базу фотографијаПортпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 02.06.2022
Пратите нас
Званична представница руског Министарства спољних послова Марија Захарова реаговала је на вест о томе да су је Сједињене Државе уврстиле на санкциони списак. „Још једна представа наших ‘партнера’ “, рекла је она.
Спутњик и РТ - цензура  - Sputnik Србија
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Због учесталих хакерских напада и ометања сајта Спутњик Србија и наших канала на Фејсбуку и Јутјубу, све вести пратите и на каналу Спутњик Србија на Телеграму и преко мобилне апликације која ради неометано, а коју можете преузети са овог линка, а видео садржај на платформи „Одиси“ (odysee.com), као и на платформи „Рамбл“ (rumble.com).

„Зову ме и питају за реакцију на то што сам уврштена на санкциони списак америчког Министарства финансија. Искрено говорећи, била сам уверена да сам већ одавно на тој листи. Визе већ неку годину нам не издају нормално. Рачуне у иностранству и слично немам. Некретнине такође. Још један перформанс ‘партнера’ “, написала је она на Телеграму.

Сједињене Америчке Државе увеле су санкције руским министрима Виталију Савељеву, Максиму Решетњикову, Иреку Фајзулину, заменику премијера Дмитрију Григоренку, бизнисменима Алексеју Мордашову и Году Нисанову, као и портпаролки руског Министарства спољних послова Марији Захаровој, саопштило је раније данас Министарство финансија САД.
Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова - Sputnik Србија, 1920, 29.05.2022
РУСИЈА
Захарова: Ко не види и не чује шта се сада дешава - слеп је и глув
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала