- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Илија Столица нови тренер Партизана!

© Фото : ФСС/промоИлија Столица
Илија Столица - Sputnik Србија, 1920, 08.06.2022
Пратите нас
Фудбалски клуб Партизан има новог тренера, а у питању је Илија Столица, што су црно-бели и потврдили. После дугог чекања и размишљања, одлука је пала и црно-бели су одлучили да је Столица наследник Александра Станојевића.
Промоција ће се одржати у четвртак од 15 часова.
Председник ФK Партизан Милорад Вучелић потврдио у краткој изјави за Танјуг да је Илија Столица нови тренер клуба из Хумске.
„Договорили смо се са Илијом Столицом, он ће сутра у 15 часова бити и званично представљен", рекао је Вучелић за Тањуг.
У фудбалским круговима се бишви фудбалер и тренер црно-белих Саво Милошевић спомињао као фаворит да постане нови шеф струке црно-белих, али је Партизан после разговора са Столицом одлучио да њему пружи шансу.
Столица је у тренерској каријери већ радио као помоћни тренер у Партизану, а после је водио репрезентацију Србије до 17 и 21 године, као и Војводину, Вождовац и Олимпију из Љубљане.
За сутра је заказана свечана промоција новог тренера.
„Поштовани, промоција новог шефа стручног штаба ФK Партизан заказана је за четвртак у 15 часова у прес сали стадиона Хумска 1“.
Очигледно је Столица после разговора са Ивицом Илиевим дао црно-белима довољно разлога да га ангажују као новог тренера. Спомиње се у јавности да ће то бити уговор на две године.
Није први пут да је Столица био у разговорима са клубом из Хумске око преузимања места првог тренера, а сада је очигледно дошао тај моменат.
Партизан се ослонио на Столицу.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала