- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Српски бисер послао јасну поруку Америци, поменуо је и Јокића /видео/

© Sputnik / Лола ЂорђевићНикола Јовић
Никола Јовић - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2022
Пратите нас
Никола Јовић опчинио је Американце шутерским способностима и физичким предиспозицијама на тренинзима Денвер Нагетса, па би Никола Јокић лако ускоро могао да добије друштво из Србије.
Талентовани бек који има исто име као МВП НБА лиге и слично презиме, поручио је Американцима да је спреман да игра на свим позицијама, ако затреба.
На дружењу са новинарима у чувеној „Бол арени“, српски бисер Никола Јовић поручио је да једва чека да упозна имењака који је прва звезда Денвер Нагетса.

„За мене сан постаје стварност. Поготово што тренирам са Нагетсима. Људи у Србији воле кошарку, Јокић је двоструки МВП и сада сва деца желе да играју кошарку. Никада нисам срео Јокића, али ми је то једна од жеља. Надам се да ћу ускоро имати прилику да га упознам“, истакао је члан Меге који ће 23. јуна бити 21. пик на драфту у Бруклину.

Распаметио је Јовић скромношћу и талентом Америку. Видео са тренинга Денвера на којем ко од шале везује четири тројке из ћошка, ретко кога је оставио равнодушним.
„Показао сам помало од свега. Видели су мој шут, додавање и сналажење на ниским позицијама. Спреман сам да будем играч каквог тренер жели. Уколико тражи да будем шутер, бићу, уколико је визија да трчим у транзицији, урадићу и то. АКо буде желео и ако буде требало играћу на свих пет позиција“, скромно је поручио бисер српске кошарке Никола Јовић који је блеснуо под рефлекторима америчких дворана.
Оно право заказано је за 23. јун у Бруклину, где врло лако може да се догоди да Денвер изабере Николу Јовића и придружи га суперстару и земљаку Николи Јокићу.
Клеј Томпсон и Стеф Кари, Голден Стејт Вориорси - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2022
СПОРТ
Кари у одабраном друштву – пре њега су то учинили само Џордан и Џејмс /видео/
Стеф Кари - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2022
СПОРТ
Каријев шоу у Бостону за изједначење у финалу /видео/
Српски кошаркаш Богдан Богдановић – Атланта Хокс - Sputnik Србија, 1920, 10.06.2022
СПОРТ
Србија остаје без Богдана!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала