- Sputnik Србија, 1920
ЕКОНОМИЈА
Спутњик Економија прати најновије вести, анализе и извештаје из Русије, региона и света.

Познат датум отварања дела обилазнице око Београда

© Фото : YouTube/Izgradnja Srbije, snimak sa ekranaОбилазница око Београда
Обилазница око Београда - Sputnik Србија, 1920, 11.06.2022
Пратите нас
Део обилазнице око Београда, Сектор 5 од петље Орловача до тунела Стражевица, биће отворен у среду, 15. јуна, рекао је министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић
„Онда нам остаје још само једна деоница да спојимо обилазницу око Београда са Коридором 10 код Бубањ Потока и да овај пројекат у грађевинском смислу једном за свагда пошаљемо у историју. Радови се одвијају добро и на Сектору 5 на тунелу Стражевица и на Сектору 6 на тунелу Бели Поток и мостовима и очекујем да ћемо комплетну обилазницу завршити у фебруару или марту“, рекао је Момировић током обиласка радова на брзој саобраћајници од петље Пожаревац до Голупца.
Он је подсетио све оне који замерају што ће радови на обилазници каснити ако буду завршени у марту, уместо у фебруару, да овај пројекат касни деценијама.
„Желео бих да подсетим да је та обилазница требало да буде завршене 1993. године, па 1998. па 2003, па 2013. године. Да ли ће бити завршена месец дана пре или касније, по мом мишљену није важно, важно је да дамо све од себе и да за шест до осам месеци обилазницу уступимо грађанима на коришћење“, рекао је Момировић, пренео је Танјуг.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала