- Sputnik Србија, 1920
СВЕТ
Најновије вести из света

Рогозин: Руска академија наука истражује појаве НЛО-а

CC0 / / НЛО
НЛО - Sputnik Србија, 1920, 12.06.2022
Пратите нас
Научници Руске академије наука истражују појаве такозваних НЛО-а током историје човечанства, изјавио је генерални директор Роскосмоса Дмитриј Рогозин.
„Чињенице у вези са виђењима такозваних НЛО-а, која су се могла десити на Земљи кроз историју човечанства, о чему говори НАСА, истражује и Руска академија наука и друге руске институције. Подаци се прикупљају и проверавају", навео је Рогозин у телевизијском интервјуу за канал Русија-24, преноси РТ.
Према његовим речима, у 99,9 одсто случајева, очевици заправо нису видели НЛО-е, већ атмосферске или неке друге природне појаве.
„Међутим, признајемо да је до оваквих појава могло доћи", нагласио је Рогозин.
Рогозин је додао да су му позната сведочења пилота који су током својих пробних летова седамдесетих година прошлог века видели необичне појаве, а затим их скицирали на папиру.
„Пилоти су виђење НЛО-а најчешће пријављивали током првог пробног лета. Разговарао сам о томе са људима из НАСА.. Постоје и људи који верују да нас посматра неко ван наше планете. Волео бих да верујем у то", додао је шеф Роскосмоса.
НАСА је раније објавила да формира тим истраживача који ће проучавати виђења неидентификованих летећих објеката из научне перспективе.
НЛО - Sputnik Србија, 1920, 18.05.2022
НАУКА И ТЕХНОЛОГИЈА
Војска САД: Сусрети са НЛО чести – за неке нема објашњења
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала