- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Шампион је спреман! /фото/

© AP Photo / Ben CurtisСрпски тенисер Новак Ђоковић прославља победу над Шпанцем Рафаелом Надалом у полуфиналу Вимблдона.
Српски тенисер Новак Ђоковић прославља победу над Шпанцем Рафаелом Надалом у полуфиналу Вимблдона. - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2022
Пратите нас
Новак Ђоковић, трећи тенисер света, који ће бранити титулу на Вимблдону, показао је у каквој опреми ће наступити на трећем Гренд слему у години.
Ближи се почетак Вимблдона који је заказан за 27. јун, а Новак Ђоковић ће са старим и провереним снагама на себи покушати да одбрани титулу и тако смањи заостатак по броју освојених Гренд слемова у односу на највећег ривала Рафаела Надала, који је одмакао за два велика трофеја.
Ђоковић ће на чувеној лондонској трави са „крокодилом“ на грудима са леве стране, и познатим брендом за спортску обућу покушати да се домогне 21. Гренд слем титуле.
Интересантно, Ђоковић је променио првобитни план да неће играти ништа пре Вимблдона, већ је одлучио да заигра у Харлингему, где је учешће потврдио и Рафаел Надал који се опоравља од повреде стопала после освајања Ролан Гароса.
Српски ас који је на врху АТП листе провео рекордних 373 недеље, пао је овог понедељка на треће место због губитка бодова у Паризу, док ће у Лондону јуришати на седму вимблдонску титулу, а укупно 21.
Рафаел Надал Вимблдон 2008 - Sputnik Србија, 1920, 17.06.2022
СПОРТ
Американац упозорава: Тестирајте Надала – постоји теорија да се допингује
Филип Крајиновић - Sputnik Србија, 1920, 17.06.2022
СПОРТ
Моћни Србин срушио Британца усред Лондона!
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала