- Sputnik Србија, 1920, 19.07.2021
Подкаст
Спутњик вам представља своју аудио и видео продукцију. Ауторске емисије, ексклузивни интервјуи, анализе горућих питања, репортаже…

Владимир Радовић: Стриц Амфилохије Добри и ја | Док анђели спавају

© Sputnik / Бранко МаксимовићМарина Рајевић и Владимир Радовић
Марина Рајевић и Владимир Радовић - Sputnik Србија, 1920, 18.06.2022
Пратите нас
Гост новог издања емисије „Док анђели спавају“, ауторке Марине Рајевић Савић, је вероучитељ Владимир Радовић, братанац блаженопочившег митрополита Амфилохија Радовића.
Син песника Добрије, рођеног брата митрополита Амфилохија, у емисији је говорио о одрастању, вери, стрицу и томе како је то бити Радовић и остати свој међу великима.
Владимир је од најмлађег узраста слободно време проводио у манастиру Ваведење на Топчидеру, као помоћник у олтару. Од малена се бавио разним спортовима, а као дечак глумио је у позоришту Дадов. Завршио је Богословски факултет, а 2016. године изабран је за пратиоца митрополита Амфилохија Радовића на Свеправославном Сабору на Криту. Предаје веронауку у ОШ „Бранислав Нушић“ на Вождовцу. Генерални је секретар у православном спортском друштву „Света Србија“, а у слободно време пише поезију о свему што га надахњује.
Има две старије сестре и брата. Ожењен је Маријом са којом има двоје деце – Алексеја и Ирину.
Док анђели спавају – Владимир Радовић, први део
Док анђели спавају – Владимир Радовић, други део
Култна емисија „Док анђели спавају“, коју већ дуже од три деценије уређује и води Марина Рајевић Савић, обрађује животне приче ексклузивних гостију из различитих сфера друштва.
Емитује се сваке друге суботе у 21.00.
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала