- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Истина о дресу Србије који је „запалио“ друштвене мреже /фото/

© Фото : Скриншот / Твитер / FootyHeadlines.comДрес репрезентације Србије
Дрес репрезентације Србије - Sputnik Србија, 1920, 23.06.2022
Пратите нас
Навијачи Србије могу да одахну – наводни дизајн дреса фудбалске репрезентације Србије за Светско првенство у Катару који је изазвао бројне бурне реакције, није прави и само је „лоше урађена реплика“, сазнаје Спутњик из извора блиских Фудбалском савезу Србије.
Друштвеним мрежама се попут вируса проширила фотографија наводног дреса фудбалске репрезентације Србије чији дизајн је изненадио, али и забринуо љубитеље најважније споредне ствари на свету.
Црвени дрес са покушајем златних ранфли и новим грбом више је личио на компилацију дресова других репрезентација него на оригинални дизајн који ће Орлови носити на Мундијалу у Катару.
Како Спутњик сазнаје из извора блиских Фудбалском савезу Србије, ради се о лоше урађеној реплици која само подсећа на дрес какав ће изабраници селектора Драгана Стојковића Пиксија понети на Светско првенство.
„Очекујемо промоцију новог дреса крајем августа или почетком септембра. Некакав дизајн је постао виралан на друштвеним мрежама, али то није то“, речено је Спутњику.
Једино сигурно је да ће Србија имати и посебан нови грб уз помоћ којег ће српски фудбалери покушати да остваре добар резултат на Мундијалу.
Фудбалска репрезентација Србије - Sputnik Србија, 1920, 11.02.2022
СПОРТ
Објављен нови грб Србије – Катар ће видети ретро Орлове /фото/
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала