- Sputnik Србија, 1920
СПОРТ
Вести и анализе са најзанимљивијих и најбитнијих спортских догађаја широм Србије и целог света.

Саво Милошевић оштро против санкција руским спортистима: Kатастрофа!

© AP Photo / Dave ThompsonСаво Милошевић
Саво Милошевић - Sputnik Србија, 1920, 25.06.2022
Пратите нас
Српски тренер Саво Милошевић против је санкција које су уведене руским спортистима генерално. Истиче да је „катастрофа и нефер“ то што се руски спортисти изолују на све начине и додаје да би волео да ради у Русији.
Јасно је да је Милошевић уз руске спортисте и да се саосећа са њима.

„Изолација руског спорта и фудбала је катастрофа! Није поштено! Ја, као и сви Срби, осећам огромну неправду према руским спортистима. Не разумем и не прихватам такве одлуке. Зашто кажњавати људе који немају везе са политиком и војним операцијама? Они цео живот тренирају, жртвују се и неуморно раде да би постигли резултат. И онда их неко кажњава без икаквог објашњења“, рекао је Саво Милошевић за портал Спорт24 и додао:

„То је тужно. Жао ми је руског спорта. Посебно руских фудбалера. Саосећам са сваким руским спортистом. Нису они криви! Русија тренутно има проблема са читавом Европом. Срби то разумеју. Иста ствар се десила и нама деведесетих година“.
Прокоментарисао је Саво одлазак Славише Јокановића да буде тренер Динама из Москве.
„Чим је Славиша отишао у Русију, то значи да поштује земљу, њен народ и првенство. Да му се нешта није свидело, Јокановић не би дошао у Москву“.
А, онда додаје и да би сам волео да ради у Русији.
„Не знам за друге тренере странце, али ја бих дошао да радим у Русију. Срби и Руси су увек били браћа! Имам ли неких жеља? Наравно, ЦСКА је братски клуб мом родном Партизану“,нашалио се Саво Милошевић.
Српски фудбалер Лука Јовић - Sputnik Србија, 1920, 24.06.2022
СПОРТ
Лука је послушао Николу и изабрао је Фиренцу
Све вести
0
Да бисте учествовали у дискусији
извршите ауторизацију или регистрацију
loader
Ћаскање
Заголовок открываемого материала